Musik Pt.25 - För-födelsedag.

När livet inte är en fest, förfest eller skit så är det fan bakfylla. Detta smått tragiska tillstånd då man får luta sig tillbaka, se vad man gjort för fel, och sedan välja att inte bry sig och istället skölja bort sin ångest tillsammans med en bakfylle-pizza.

Dagen innan födelsedag är definitvt bakfylla i min bok. Man ser tillbaka på sitt liv, har lite ångest och sedan går man vidare.. Eller man vaknar i alla fall och går till jobbet. Där blir man i sin tur tvungen att bjuda alla på tårta, detta eftersom man lobbat i 3 veckors tid inför sin födelsedag i hopp om att få en liten gåva men ICKE. Men nu vet alla att man fyller, vilket i sin tur leder till påtvingad tårtabjudning istället, det är nämligen lag. Sen sitter man där och ser sina arbetskamrater,sommarjobbare och eventuell hund trycka i sig godsaker... sen blir man glad för att dom är glada.

För-födelsedagen börjar dock i bakfylla och slutar i fest,  eftersom förr eller senare så får man unna sig en öl för att man fyllt, och sen så cashar man in några extra slantar från sina söta föräldrar.

Livet är en fest... håll med om det folk och fä.. jaja.. sålänge jag får feströka så är det lugnt, bakfyllan är ändå snart över och då är det tårtbjudning istället.  

Här får ni en låt ni kan dansa lite till på din fest.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0