Musik Pt.26 - Insomnia/ Somna in, ja!

I Onsdags så fyllde Joss år så jag E & N åkte till Alingsås för att visa våran kärlek, kvällen vart trevlig och dagen därpå blev vi indragna i Volleybollplans-bygge. Trots bakfylla så tog vi med vårt bäste humör till J och satte igång med spade,skottkärra och bara händer..
Fördelen med arbete är ju oftast att man slipper tänka på saker och ting, men jag kände att så fort  som jag kom hem så kom en massa tankar om saker som jag måste ta tag i fram. Jag som verkligen var helt slut när jag kom hem, sängen kallade mer än någonsin och efter att ha duschat bort 100kg jord så var jag redo att krypa till kojs... men icke. 
Jag kan inte sova längre, jag har tappat förmågan.. eller snarare, jag kan inte sluta tänka när jag ska sova. Jag tänker på allt mellan himmel och jord, vissa saker mer än andra, men fy fan vad jobbigt det börjar bli. Inatt sov jag 30min.. värt, och så upp och jobba på det. Nu sitter jag här som en zombie och skall alldeles strax försöka få mig några minuter i sängen, håll tummarna för mig. Annars får jag börja svepa nightcaps som utav bara helvete för att detta ska funka.. är så jävla trött på mina tankar som hindrar mig från sömn...pissråtta (<<<< Årets svordom 2009)

Musik skall ni ha, och idag blir det passande Insomnia med Pete Philly And The Perquisite. Underbart bra duo som ni verkligen borde titta närmare på.


Musik Pt.25 - För-födelsedag.

När livet inte är en fest, förfest eller skit så är det fan bakfylla. Detta smått tragiska tillstånd då man får luta sig tillbaka, se vad man gjort för fel, och sedan välja att inte bry sig och istället skölja bort sin ångest tillsammans med en bakfylle-pizza.

Dagen innan födelsedag är definitvt bakfylla i min bok. Man ser tillbaka på sitt liv, har lite ångest och sedan går man vidare.. Eller man vaknar i alla fall och går till jobbet. Där blir man i sin tur tvungen att bjuda alla på tårta, detta eftersom man lobbat i 3 veckors tid inför sin födelsedag i hopp om att få en liten gåva men ICKE. Men nu vet alla att man fyller, vilket i sin tur leder till påtvingad tårtabjudning istället, det är nämligen lag. Sen sitter man där och ser sina arbetskamrater,sommarjobbare och eventuell hund trycka i sig godsaker... sen blir man glad för att dom är glada.

För-födelsedagen börjar dock i bakfylla och slutar i fest,  eftersom förr eller senare så får man unna sig en öl för att man fyllt, och sen så cashar man in några extra slantar från sina söta föräldrar.

Livet är en fest... håll med om det folk och fä.. jaja.. sålänge jag får feströka så är det lugnt, bakfyllan är ändå snart över och då är det tårtbjudning istället.  

Här får ni en låt ni kan dansa lite till på din fest.




Way Out West Pt. 3 - Då var sommaren gjord!

Way Out West har gjort så att detta officiellt kommer att bli den bästa sommaren i hela mitt liv! Jag kan sluta upp som alkoholist, bli ner pissad, förödmjukad osv osv, denna sommaren kan inte bli dålig. Detta beror inte på att Way Out West har blivit allsmäktiga och ordnat så att det blir sol i Göteborg hela sommaren. Utan detta handlar om det faktum att dom bokat PATRICK WOLF till festivalen! 

Jag har gått som på moln hela dagen, jag har fan t.o.m TRÄNAT idag, vilket säger en heldel om hur lycklig jag är; jag har ju fan inte lyft ett finger sen gympan i gymnasiet.. och då "glömde" jag ju kläderna varannan gång. Jag kan inte ens börja och förklara hur glad jag är, alltså som jag sa tidigare, HELA SOMMAREN KAN GÅ ÅT HELVETE NU.. jag bryr mig inte... jag har Patrick Wolf, Antony,Beirut, Bon Iver m.m m.m som kommer att värma mitt hjärta förevigt!

Här kan ni nu se alla bokade till W.O.W, dom senaste tillskotten är Asher Roth(vilket jag ser fram emot som fan), Olle Ljungström, Jenny Lewis, Echo And The Bunnymen och sist och definitivt inte minst Ladyhawke! 

Amadou & Mariam (ML)
Antony & the Johnsons (US) + Göteborgs Symfoniker
Arctic Monkeys (UK)
Asher Roth (US)
Band Of Horses (US)
Basement Jaxx (UK)
Beirut (US)
The Big Pink (UK)
Bon Iver (US)
The Bronx (US)
Calexico (US)
Chairlift (US)
Crookers (IT)
Echo & The Bunnymen (UK)
Erol Alkan (UK)
Fever Ray
Florence and The Machine (UK)
Glasvegas (UK)
Grizzly Bear (US)
Jay Reatard (US)
Jenny Lewis (US)
Jenny Wilson
Ladyhawke (AUS)
Lily Allen (UK)
Magnetic Man (UK)
Monotonix (IL)
My Bloody Valentine (IE)
Olle Ljungström
Patrick Wolf (UK)
Rise Against (US)
Seun Kuti & Fela´s Egypt 80 (NE)
Timo Räisänen
Vetiver (US)
Vivian Girls (US)
Wilco (US)
Woodpigeon (CAN)

Musik Pt.24 - ÄNTLIGEN!

Jag tänkte börja detta inlägget med att säga att vädret är helt underbart, dock så regnar det ju i skrivandets stund. Men vädret den senaste tiden har ju varit ljuvligt. Blivit extremt mycket parkhäng det senaste med öl och goda vänner så jag har inte så mycket att klaga på.

Min favorit artist of ALL TIME släpper ny skiva snart, skivan heter The Bachelour och artisten jag pratar om är naturligtvis Patrick Wolf. Detta underbarn kan ju trollbinda vem som helst med sin musik. Han skall ju även inom en snar framtid även släppa ännu en skiva som heter Battle. 
The Bachelour kommer likt Radiohead's In Rainbows släppas via internet, där man kan välja att betala valfri summa för skivan, jag är inte säker än på om skivan även kommer släppas i fysisk form men det får vi hoppas på för den är helt underbar. Efter hans senaste skiva The Magic Position, som enligt mig var hans sämsta, så har han gått tillbaka till att släppa skivor på egen maskin istället för att gå via Majorbolag, detta märks verkligen på det nya materialet då Patrick är tillbaka till sitt underbara jag.
Han har nu släppt första singeln, Vulture och den är fan sinnessjukt bra!



RSS 2.0